Logi sisse
Facebook
Jaotusv6rgu galerii
4 posters
:: KUNST :: Virtual tuning :: Galeriid :: Kasutajate Galeriid :: Jao
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
jao-
Postituste arv : 43
Re: Jaotusv6rgu galerii
See on ikka liht... võimatu kuida nii häid pilte saab teha .. Peaks ka ikka saama PS-i
Mis ps-i kasutad? :roll:
Mis ps-i kasutad? :roll:
TheJossuX--
Postituste arv : 929
Põhiasi millega ma teen on ikkagi Corel Paintshop pro (hetke versioon corel paintshop pro photo x2), ses suhtes ma olen veidi teistmoodi...lihtsalt harjunud.
Sellele tutoriale polnud ja ise kuidagi aegamööda õppinud, sellepärast ka ei kasuta Copy-Paste meetodit vaid joonistan ise jupid ja asjad...tausta vahetan muidugi.
olen teinud kunagi ka veidi paintshopiga, aga mitte palju, vahepeal kasutan gimpi ja vahepeal CorelDraw-i.
Sellele tutoriale polnud ja ise kuidagi aegamööda õppinud, sellepärast ka ei kasuta Copy-Paste meetodit vaid joonistan ise jupid ja asjad...tausta vahetan muidugi.
olen teinud kunagi ka veidi paintshopiga, aga mitte palju, vahepeal kasutan gimpi ja vahepeal CorelDraw-i.
jao-
Mäletan sind isegi chopi aegadest veel.
Oskusi on vähemalt ;)
Oskusi on vähemalt ;)
Kevin-
Postituste arv : 681
Mulle ei meeldi kõige rohkem. Tehtud hästi, aga ei tea, mulle väha ei meeldi, sest tuled pole näiteks ühel kõrgusel. Külg on väga lahe, aga tagant vaade mulle eriti ei meeldi, tulede ja alumise ääre pärast.
Seesam-
Postituste arv : 1486
tegu on sketšiga, mille eesmärk pole täpsus vaid idee edasi andmine...sel juhu siis madala taguotsaga, madalate akende ja õhukeste tuledega kupee.
Näpuharjutus siiski, nagu ka aeg, mis selle tegemiseks kulus, näitab.
Näpuharjutus siiski, nagu ka aeg, mis selle tegemiseks kulus, näitab.
jao-
Ei, ei, ma saan sinust täiesti aru. Ilusti tehtud, aga lihtsalt (minu arvanus), tagumine osa ei lähe külje ja ees osaga kokku. nagu teist stiili üldse..
Seesam-
Postituste arv : 1486
Similar topics
» Jaotusv6rgu muu arvutiga tehtud shiz
» deipoo galerii
» Dezine galerii
» TUUR galerii
» Winston'i galerii
» deipoo galerii
» Dezine galerii
» TUUR galerii
» Winston'i galerii