This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
+1Niks111 kirjutas:roller on jah natukene liiga igav
Milleks sa siis rolleri kavatsed osta?cyll kirjutas:roller suht mõtetu hetkel, mingi nsm ringi sõitmiseks nagu mõtetu... ja mul 2 sõpra rolleriga sõites surma saand... : (
Java kirjutas:Roller tasubgi algul osta kui oled algaja, ja on olemas ka võimsamaid rollereid millega pole igav sõita. Ja teiseks see on rolleri foorum mitte ATV.Milleks sa siis rolleri kavatsed osta?cyll kirjutas:roller suht mõtetu hetkel, mingi nsm ringi sõitmiseks nagu mõtetu... ja mul 2 sõpra rolleriga sõites surma saand... : (
Ja kui su sõbrad surma saanud siis usun et nad ei ole lube teinud. Rolleriga suht raske surma saada kui just rongi alla ei jää.
grip kirjutas:Aprilia SR50 R`09
ardx kirjutas:ml pakkuda aprilia sr70 factory
link siin: http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=41&t=61538
kui keegi tahab siis 900 euri tingi
Mul sama aga ära tuunitud :Pgrip kirjutas:Aprilia SR50 R`09
mis juppid peal on? pilte?Gangster-Life kirjutas:Mul sama aga ära tuunitud :Pgrip kirjutas:Aprilia SR50 R`09
Kuda homemade sumpa on? liti pilte ka ikka oma dio-st ja sumpast :PWinston kirjutas:Honda Dio, 50 cm3.
Kodus tuunitud - valmistasin ise sportsumpsi, eemaldasin silindrilt ühe põhilise piirangu (saaks veel paremaks), paigaldasin uue kolvikomplekti koos laagriga. Simmerid ja laagrid oli vahetanud eelmine omanik. Kulu tuunimiseks 25 eur ja vahe stockiga nagu öö ja päev.
Nüüd vaja tagarehv vahetada, ette ketaspirudr visata ja mattvalgeks ka veel värvida, siis udupeen. Tahaks ka 19mm karpat.