Logi sisse
Facebook
Ühe pensionäri saadetud CV
2 posters
Ühe pensionäri saadetud CV
NIMI: Valdek R. (sõpradele: Karvik)
SUGU: Mees (passi järgi)
SOOVITUD TÖÖKOHT: Firma tegevjuht või juhatuse liige… Aga tegelikult – mis pakkuda on? Kui ma saaksin valida, siis ma ei konkureeriks ju!
SOOVITUD KUUPALK: Alates 50000 + aktsiad + lahkumishüvitis. Kui see pole võimalik, tehke oma pakkumine.
HARIDUS: Jah.
PRAEGUNE TÖÖKOHT: Vabakutseline (=töötu).
VIIMANE TÖÖKOHT: Tallinn, Mustamäe tee 5.
VIIMANE KUUPALK: Kõvasti vähem, kui ma väärt olen.
SUURIM SAAVUTUS: Võimas kollektsioon pastakatest, märkmepaberitest ja töökinnastest.
LAHKUMISE PÕHJUS: Ropp töö ja vinguv ülemus.
TÖÖKS SOBIV AEG: Suvaline.
EELISTATUD TÖÖAEG: 3 tundi pärastlõunal teisipäevast neljapäevani.
KAS TEIL ON MINGEID ERIOSKUSI?: Jah, kuid need sobivad intiimsemasse keskkonda.
KAS ME VÕIME ÜHENDUST VÕTTA TEIE PRAEGUSE TÖÖANDJAGA?: Vist jah, sest te teete seda juba.
KAS TEIL ON MÕNI HAIGUS VÕI PUUE, MIS EI VÕIMALDA TEIL TÕSTA 10 KG SUUREMAID RASKUSI?: Oleneb mida.
KAS TEIL ON AUTO?: Sobivam küsimus oleks “Kas teil on auto, mis sõidab?”
KAS TEILE ON ANTUD AUTASUSID?: Jah, Tööveterani ja ALMAVÜ medal endisest riigist.
KAS TE SUITSETATE?: Töötades – ei, pauside ajal – jah!
MIDA TE SOOVIKSITE TEHA 5 AASTA PÄRAST?: Elada mõnel Kariibi mere saarel rinnaka blondi neiu või naisega… Tegelikult sooviksin seda juba praegu.
LÄHIM SUGULANE?: 12 kilomeetrit.
KAS TE KINNITATE, ET EESPOOL KIRJUTATU ON TÕENE?: Oojaa
SUGU: Mees (passi järgi)
SOOVITUD TÖÖKOHT: Firma tegevjuht või juhatuse liige… Aga tegelikult – mis pakkuda on? Kui ma saaksin valida, siis ma ei konkureeriks ju!
SOOVITUD KUUPALK: Alates 50000 + aktsiad + lahkumishüvitis. Kui see pole võimalik, tehke oma pakkumine.
HARIDUS: Jah.
PRAEGUNE TÖÖKOHT: Vabakutseline (=töötu).
VIIMANE TÖÖKOHT: Tallinn, Mustamäe tee 5.
VIIMANE KUUPALK: Kõvasti vähem, kui ma väärt olen.
SUURIM SAAVUTUS: Võimas kollektsioon pastakatest, märkmepaberitest ja töökinnastest.
LAHKUMISE PÕHJUS: Ropp töö ja vinguv ülemus.
TÖÖKS SOBIV AEG: Suvaline.
EELISTATUD TÖÖAEG: 3 tundi pärastlõunal teisipäevast neljapäevani.
KAS TEIL ON MINGEID ERIOSKUSI?: Jah, kuid need sobivad intiimsemasse keskkonda.
KAS ME VÕIME ÜHENDUST VÕTTA TEIE PRAEGUSE TÖÖANDJAGA?: Vist jah, sest te teete seda juba.
KAS TEIL ON MÕNI HAIGUS VÕI PUUE, MIS EI VÕIMALDA TEIL TÕSTA 10 KG SUUREMAID RASKUSI?: Oleneb mida.
KAS TEIL ON AUTO?: Sobivam küsimus oleks “Kas teil on auto, mis sõidab?”
KAS TEILE ON ANTUD AUTASUSID?: Jah, Tööveterani ja ALMAVÜ medal endisest riigist.
KAS TE SUITSETATE?: Töötades – ei, pauside ajal – jah!
MIDA TE SOOVIKSITE TEHA 5 AASTA PÄRAST?: Elada mõnel Kariibi mere saarel rinnaka blondi neiu või naisega… Tegelikult sooviksin seda juba praegu.
LÄHIM SUGULANE?: 12 kilomeetrit.
KAS TE KINNITATE, ET EESPOOL KIRJUTATU ON TÕENE?: Oojaa
Seesam-
Postituste arv : 1486