Logi sisse
Facebook
Tunnid jäävad ära
4 posters
Tunnid jäävad ära
Mul vähe veab hetkel. Paljud tunnid jäävad ära. Maia klassijuhatajat ja eesti keele õpetajat ei ole koolis. Ehk ära jäävad ajalugu, ühiskond ja eesti keel. Tavaliselt on meil iga päev 7 tundi, kuid nüüd on iga päev 5 tundi ja vahest tuleme ka 2. tunniks. Aga klassijuhataja tuleb veebruari lõpus tagasi ja tunnid jätkuvad temaga, kuid kahjuks ei tea ma eesti keele õpetajast midagi. Suri maha vist.
Seesam-
Postituste arv : 1486
Re: Tunnid jäävad ära
Eesti keele õps on haige(võiks olla igaveseks -.-).
Väga hea on kui tunnid ära jäävad saab varem koju Tavaliselt jäävad veerandi lõpus tõpad ära
Väga hea on kui tunnid ära jäävad saab varem koju Tavaliselt jäävad veerandi lõpus tõpad ära
TheJossuX--
Postituste arv : 929
Eesti keele õpetaja Ingrid on jah vist haige.
Seesam-
Teisipäeval jäi vene keel ja keemia ära:D keemia õps haige ja venku lihsalt laisk
Maniakk- Postituste arv : 26
Sain täna peale esimest tundi koju!! mingi segadus oli, et osad tunnid jäävad ära ja pooled läksid koju lihtsalt! :P
TheJossuX--
Postituste arv : 929
Mul oli täna jarjekordselt 5 tundi! Eesti keele õpetaja siiani veel "surnud". Ja klassijuhataja õpib kodus
Seesam-
Eesti keele õpetaja koolis tagasi ja klassi juhataja ka varsti tagasi. Siis hakkavad tunnid jälle uuesi peale. Täna oli 5 tundi, seegi hea.
Seesam-
Mul ei jäägi tunde ära pole jäänud
Aind klassijuhataja tund jääb vahepealt ära sest ta reisib
Aind klassijuhataja tund jääb vahepealt ära sest ta reisib
NeOn ^^.- Postituste arv : 842
Eesti keele õpetaja jälle koolis ja klassijuhataja ka esmasp. koolis. Kõik tunnid norm. jälle
Seesam-
Ja kõik õpetajad jälle koolis. Nüüd jäi inglise keele õps haigeks, kuid kõik inkad asendatakse matadega. See nädal meil siis 7 matat.
Seesam-
yee... Täna jäi jälle Inglise keel, keemia, mata ära. Kokku oli 4 tundi. Lucky me!
Seesam-