Logi sisse
Facebook
Talv!
4 posters
Talv!
Kuna lumi on juba suht kaua maas olnud siis mõtlesin küsida teilt...
Kas keegi juba suusatamas on käind? nii mäe kui murdmaa... kui ei ole kas siis on plaanis minna ja kuhu? kummaga sõidad lauaga või suusaga mäel? Kas tegeled mõne muu talve spordiga?
Kas keegi juba suusatamas on käind? nii mäe kui murdmaa... kui ei ole kas siis on plaanis minna ja kuhu? kummaga sõidad lauaga või suusaga mäel? Kas tegeled mõne muu talve spordiga?
TheJossuX--
Postituste arv : 929
Re: Talv!
Murdmaa suuska olen juba 100km teind, suht vähe agajh ple aega olnd.. tavaliselt päevas on ikka 30km murdmaad.
Laupäeval lähen läti lumelauda tegema:D muidu teen mõlemat lumelauda kui ka mäesuuska.
Uisutamas käin ka:P Hoki on pano.
Laupäeval lähen läti lumelauda tegema:D muidu teen mõlemat lumelauda kui ka mäesuuska.
Uisutamas käin ka:P Hoki on pano.
oPpL22- Postituste arv : 45
Pole veel suusatamas kordagi käind. Järgmine nädal lähen kuutsemäele. Olen sõitnud suuskadega, aga see aasta proovin lauda.
TheJossuX--
Tahks ka see talv ikka Kuutsekale jõuda. Proovin teist korda lauaga sõitu. Eelmisel korral ei osanud eriti.
Seesam-
Postituste arv : 1486
Käisin kuutsekal ära 21.01.10 suht lahe oli!! Sõitsin esimest korda lauaga, õhtu poole juba hüppasin (tegin grabi ka ära) Üks valus faceplant oli ka ning mitu väiksemat veel.
Ma ei viitsind pärast riideid ära vahetada ja sõitsin koju bussiga 3h märgade pükstega ja jäin haigeks õhtul oli palavik 37.8 ja järgmine päev oli juba 39, ning kõik kohad valusad sõitmisest ja kukkumistest. Nüüd enam palaviku pole, aga köha on veel ja lihased ka valusad xD
Ma ei viitsind pärast riideid ära vahetada ja sõitsin koju bussiga 3h märgade pükstega ja jäin haigeks õhtul oli palavik 37.8 ja järgmine päev oli juba 39, ning kõik kohad valusad sõitmisest ja kukkumistest. Nüüd enam palaviku pole, aga köha on veel ja lihased ka valusad xD
TheJossuX--
Joss ikka hea tüüp. Ise sõidab esimest korda ja juba rallis minust mõõda täie hooga. Äkki pani minu ees matsu. Napilt sain keerama ja sõitsin vaid ta lauast üle. Oleks ma nati kobam olnud, oleksin tast üle sõitnud kah.
Seesam-
Postituste arv : 1486
OMG, Selle krdima LumeLauaga eri EASY sõita
NeOn ^^.- Postituste arv : 842