Logi sisse
Facebook
Uued värvid
+2
TheJossuX-
Matu
6 posters
Uued värvid
Ma mõtlesin et teeks uued värvid modedele vipidele questidele ja adminitele ja ownerile
1.quest oleks siis hele hall
2.vip oleks sinine
3.mod oleks valge või siis tume hall ja m täht kõrvla või selle sees
4.admin oleks kollane ja A täht
5. co owner ehk abi owner oleks punane või must
6. owner ehk omanik oleks must või punane selle valib omanik
Need on siis minu pakkumised mõelge ja üelge kas sõbib
JAH-Ei
1.quest oleks siis hele hall
2.vip oleks sinine
3.mod oleks valge või siis tume hall ja m täht kõrvla või selle sees
4.admin oleks kollane ja A täht
5. co owner ehk abi owner oleks punane või must
6. owner ehk omanik oleks must või punane selle valib omanik
Need on siis minu pakkumised mõelge ja üelge kas sõbib
JAH-Ei
Matu- Postituste arv : 114
Re: Uued värvid
sobiks küll aga sa oled lugend ka natsa v? on öeldud ju et kollane ei liiga hele ja ma ei usu et valget ka hästi näeb..
Ei ole kõige parem..
Ei ole kõige parem..
TheJossuX--
Postituste arv : 929
no võib ka tume kollane olla ja valge asemel hallikas seal kirjas ju
Matu- Postituste arv : 114
Tegelt mulle see värvide värk meeldis
Ma lugesin küll .. aga ma ei saa lihtsalt tumedamat värvi teha..
Ma lugesin küll .. aga ma ei saa lihtsalt tumedamat värvi teha..
TheJossuX--
See on väga hea idee, sest juhtkond paistaks ka teistele inimestele siis silma.
Parimatega ~~
Leivatehas
Parimatega ~~
Leivatehas
leivatehas-
Postituste arv : 36
1. Foorumil on kindlasti kujundusi veel. Vaikimisi ja ilma sisse logimata võiks see olla mingit viisakat tooni.PhpBB'l on mingi hea sinist tooni asi algselt.
2.Profiili valikute all võiks olla valik teisi kujundusi.Ise eelistaks mõnda tumedamat aga eks maitseid erinevaid,niiet valikut võiks olla.
3.Eraldi värvide,tilulilu ja suurte staatust ja õigusi kuulutavate asjade asemel võiks lihtsalt profiilipildi juures olla märgitud kas kasutaja või mõni veidi suuremate õigustega tegelane.Minu arvates on praegu viidud põhirõhk sellele,et siin lahterdada kasutajaid ja rõhutada seda,kui "kõva mees" keegi on oma õigustelt.
Kõik on siin vast ikka ühise huvi pärast ja staatuse ja õiguste andmine peaks olema ikkagi (respektiga) välja teenitud ja asja eest,sest kasutaja on asjalik jnejne, mitte,et pleki meile pappi ja siis saad jumalaks,et meie foorum pekki keerata (=risk!). Ja isegi kui on mingi suurema õigusega kasutaja,siis peaks see kuskil väikselt märgitud olema, mitte rõhutatud igat võimalikku pidi. See kellel on vastutus modena või adminnina,loodetavasti teadvustab seda endale ja võib ju väliselt välja näha, nagu iga teinegi kasutaja,kuid oma väikeste relvadega;)
2.Profiili valikute all võiks olla valik teisi kujundusi.Ise eelistaks mõnda tumedamat aga eks maitseid erinevaid,niiet valikut võiks olla.
3.Eraldi värvide,tilulilu ja suurte staatust ja õigusi kuulutavate asjade asemel võiks lihtsalt profiilipildi juures olla märgitud kas kasutaja või mõni veidi suuremate õigustega tegelane.Minu arvates on praegu viidud põhirõhk sellele,et siin lahterdada kasutajaid ja rõhutada seda,kui "kõva mees" keegi on oma õigustelt.
Kõik on siin vast ikka ühise huvi pärast ja staatuse ja õiguste andmine peaks olema ikkagi (respektiga) välja teenitud ja asja eest,sest kasutaja on asjalik jnejne, mitte,et pleki meile pappi ja siis saad jumalaks,et meie foorum pekki keerata (=risk!). Ja isegi kui on mingi suurema õigusega kasutaja,siis peaks see kuskil väikselt märgitud olema, mitte rõhutatud igat võimalikku pidi. See kellel on vastutus modena või adminnina,loodetavasti teadvustab seda endale ja võib ju väliselt välja näha, nagu iga teinegi kasutaja,kuid oma väikeste relvadega;)
dezine- Postituste arv : 21
Foorumis on võimalik jah muuta enamusi värve. Võid ju teha ekraanist pilti ja muuta toone oma soovi järgi, vaatan, kui tundub hea, võin teha muudatusi.
Seesam-
Postituste arv : 1486
Mina mõtlesin rohkem seda, et mitte "häkkida" seda ühte kujundust, vaid luua võimalus endale ise seda kujundust profiili alt valida. Annab kasutajatele võimaluse ka natuke enda maitse järgi asja seada.
phpBB-l on neid theme asju ju mustmiljon, kindlasti on ka siin need täiesti olemas.
phpBB-l on neid theme asju ju mustmiljon, kindlasti on ka siin need täiesti olemas.
Hmm.. Pean uurima. Aga kui sina midagi leiad ka, oleks ka tore.
Seesam-
Otsida ja leida võib neid palju. Esialgu tuleb uurida,palju see foorumihost lubab seda foorumit muuta ja kas sinna saab ise neid themesid sisse panna.
Foorum laseb muuta enamvähem kõiki värve. Ja ise saab ka kujundusi lisada.
Seesam-
Aga kas algselt ei ole juba mingit listi neid themesid seal olemas?
Ma usun,et suht kindlalt on mingi valik olemas defaultis.
Ma usun,et suht kindlalt on mingi valik olemas defaultis.
on... saab valida mis värvi sa tahad. On mingeid teisi kujundusi veel.
TheJossuX--
Ma tean,et kõike saab muuta ja ringi teha,kui viitsimist on.
Praegu ma üritan lihtsalt saavutada seda,et igal kasutajal oleks oma profiilis võimalik valida etteantud kujunduste seast omale meeldivaim.
Praegu ma üritan lihtsalt saavutada seda,et igal kasutajal oleks oma profiilis võimalik valida etteantud kujunduste seast omale meeldivaim.
Jah. Selline varjant oleks parim, kuid arvan, et meie host seda ei luba. Ma vaatan neid settings`eid. Proovin midagi muuta.
Seesam-
Mhh ? Sellist võimalust pole antud,et iga user saaks valida tehemede eest,mis nagunii adminnil on valikus ? Väga imelik sellisel juhul..
Ei tahaks väga uskuda seda.
Ei tahaks väga uskuda seda.
Ei paista jah, et saaks muuta seda. Aga olen paaril lehel sellis asja näinud küll.
Seesam-
No selline asi peaks olema täiesti standardasi ühel foorumil aga nohh,kui host on kinni keerand,siis mis teha..