Logi sisse
Facebook
PSP õnnetused
+3
TheJossuX-
Redsoldier
Seesam
7 posters
:: TEHNIKA :: Konsoolid / Telefonid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
PSP õnnetused
Et huvitav küsimus on et mis on PSPga juhtunud. nt õnnetused vms. mul endal läks kohvi peale ja viisin parandusse kus vaetati plaadilugeja ära. täna sain tagasi
Seesam-
Postituste arv : 1486
Re: PSP õnnetused
Läksin klassiga pärnuse ja siis rongiga läksime. Kogematta kukkus s6bral psp maha ja siis astus see kontrollja peale sellele psp-ele !
Redsoldier- Postituste arv : 5
Olin koolis PSP-ga ja jooksin järsku psp lendas maha ja plaadi lugeja läks katki või see läks siis katki kui kodus treppist alla kukkus xD ei mäleta kummal korral.
Olin koolis psp oli kottis toetasin vastu seina ekraan katki
Sain psp korda ja uue ekraani. Mõne kuu pärast võtsin kooli kaasa kõõlusin tooliga ja klassivend tõmbas pikkali ja ekraan läks katki jälle
Nüüd jälle korras aint analog paneb segast .
Olin koolis psp oli kottis toetasin vastu seina ekraan katki
Sain psp korda ja uue ekraani. Mõne kuu pärast võtsin kooli kaasa kõõlusin tooliga ja klassivend tõmbas pikkali ja ekraan läks katki jälle
Nüüd jälle korras aint analog paneb segast .
TheJossuX--
Postituste arv : 929
Mul oli PSP koolikotis. Kott oli väga katkine. Ema viskas salaja koti ära ja ütles, et sul on nüüd uus kott. Ja PSP läks kaduma.
Tornaado- Postituste arv : 10
Hoidsin kunagi oma kasuisa PSP´s jope taskus, kui äkki viskasin jope põrandale millegi pärast. PSP ekraan läks katki.
Seesam-
Postituste arv : 1486
ma mingi lucker võrreldes teiega, vesi läks peale, kotis on koguaeg, kukus taskust kooli ja kõik korras, ainult plaadilugeja läheb raskesti kinni aga loeb plaate(kohe oli, kui ostsin)
laxisannu- Postituste arv : 29
mul oli psp laadimas ja siis kuidagi asutsin laadmis juhtme peale ja psp lendas laua pealt puruks ning see plaadi mängia läks ppuruks :S
Söödav Pirn- Postituste arv : 15
:: TEHNIKA :: Konsoolid / Telefonid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1